De Vlotkampweg 32, Nijmegen
Tel: 024-3738947 
Fax: 024-3730081

We twijfelen allemaal wel eens waar we onze auto naar toe zullen brengen voor reparaties of onderhoud. Importeurs duwen hun dealers vaak in een superstrak keurslijf en nog strakkere tarieven. Rekeningen rijzen daarom al gauw de pan uit. Wie dat niet wil, moet echt eens in Nijmegen bij Garage Total Care gaan kijken.

Universeel is onze kracht

Garage Total Care is een universeel autobedrijf, zonder merkverplichtingen dat zich voornamelijk toelegt op reparatie en onderhoud van alle merken auto's. U kunt het zo gek niet bedenken of Garage Total Care is in staat om het probleem te vinden en op te lossen. Heeft u het vermoeden dat er met uw auto iets niet in orde is? Rij dan naar de Vlotkampweg in Nijmegen. Bij Garage Total Care staat men voor u klaar om een diagnose te stellen, een tijdelijke reparatie uit te voeren of om u van advies te dienen.

Kleine organisatie

Bij Garage Total Care staat het persoonlijke contact met de klant voorop. In een familiare sfeer waarin ook tijd is voor een praatje worden uw problemen als sneeuw voor de zon opgelost.

 14 GTC 0034K

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Red Oranges Green Purple Pink

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction